Schedule of Events

Plan Your Experience at The Forum

The Forum on Workplace Inclusion has a full schedule of events with many concurrent experiences and learning opportunities over the course of three days. We strongly encourage you to plan your experience before you arrive.

Visit the 2019 Conference Page and the Conference Resource section of this site for various FAQs and information.

Schedule of Events (PDF)

Get a copy of the event schedule with this printable PDF version.

Day 1: April 16, 2018
  • 7:30 am – 6:00 pm | Registration Open 
  • 9:00 am – 5:00 pm | Diversity, Equity & Inclusion Coaching Center
  • 12:30 pm – 1:30 pm | New Attendee Orientation
  • 2:00 pm – 5:00 pm | 3-hour Seminars
  • 4:30 pm – 5:30 pm | New Attendee Orientation
  • 5:30 pm – 7:00 pm | Welcome Reception
Day 2: April 17, 2018
  • 7:00 am – 6:00 pm | Registration Open
  • 7:30 am – 9:00 am | Breakfast in the Marketplace
  • 8:00 am – 9:00 am | 60-minute Workshops
  • 8:00 am – 5:30 pm | Diversity, Equity & Inclusion Coaching Center
  • 9:15 am – 10:45 am | Opening General Session
  • 11:00 am – 12:30 pm | 90-minute Workshops / 20-minute Spotlight Sessions
  • 12:45 pm – 1:30 pm | Lunch General Session
  • 1:30 pm – 2:15 pm | Dessert Break and Marketplace
  • 2:15 pm – 3:45 pm | 90-minute Workshops / 20-minute Spotlight Sessions
  • 4:00 pm – 5:30 pm | 90-minute Workshops / 20-minute Spotlight Sessions
  • 5:30 pm – 6:30 pm | Networking Reception
Day 3: April 18, 2018
  • 7:00 am – 3:00 pm | Registration Open
  • 7:30 am – 9:00 am | Breakfast in the Marketplace
  • 8:00 am – 9:30 am | 90-Minute Workshops
  • 9:30 am – 10:00 am | Morning Break and Marketplace
  • 10:00 am – 11:15 am | Morning General Session
  • 11:30 am – 1:00 pm | 90-minute Workshops / 20-minute Spotlight Sessions
  • 1:15 pm – 2:30 pm | Closing General Session
  • 2:30 pm – 3:00 pm | Farewell Dessert Reception with Book Signing
Ready to register? Registration is now open!
9

Before the Conference,

call the Forum office at (651) 962-4377 for support.

9

During the conference,

a Concierge booth is available in the Forum Marketplace to help you find your way.

9

If you are new to the Forum,

consider attending New Attendee Orientation on Day 1, April 16.

The Forum on Workplace Inclusion
University of St. Thomas
1000 LaSalle Ave, TMH 444
Minneapolis, MN 55403-2005
workplaceforum@stthomas.edu
(651) 962-4377

Photos by Sarah Morreim Photography
Privacy Policy