32nd Annual Conference

March 10-12, 2020

Minneapolis Convention Center, Minnesota

Schedule of Events

Plan Your Experience at The Forum

The Forum on Workplace Inclusion has a full schedule of events with many concurrent experiences and learning opportunities over the course of three days. We strongly encourage you to plan your experience before you arrive.

Visit the 2020 Conference Page and the Conference Resource section of this site for various FAQs and information.

Schedule of Events

Day 1: Tuesday, March 10, 2020
  • 8 AM – 6 PM | Registration open
  • 9 AM – 5 PM | Diversity, Equity and Inclusion Coaching Center / Ask-An-Expert
  • 12:30 – 1:30 PM | New Attendee Cohorts
  • 1:30 – 5:30 PM | Offsite Immersive Learning Experiences
  • 2:00 – 5:00 PM | 3-Hour Seminars
  • 5:30 – 7 PM | Welcome Reception
Day 2: Wednesday, March 11, 2020
  • 7 AM – 6 PM | Registration Open
  • 7 – 8 AM | Breakfast in the Marketplace
  • 8 AM – 9:15 AM | Opening General Session
  • 9:15 AM – 4:00 PM | Diversity, Equity and Inclusion Coaching Center / Ask-An-Expert
  • 9:45 AM – 11:15 AM | 90 Minute Workshops, 20 Minute Spotlight Sessions
  • 11:15 – 12:15 PM | Lunch
  • 12:15 PM – 1:45 PM | 90 Minute Workshops, 20 Minute Spotlight Sessions
  • 2:00 PM – 3:30 PM | 90 Minute Workshops, 20 Minute Spotlight Sessions
  • 4:00 PM – 5:15 PM | Afternoon General Session
  • 5:15 PM – 6:30 PM | Networking Reception
Day 3: Thursday, March 12, 2020
  • 7 AM – 3 PM | Registration Open
  • 7 – 8 AM | Breakfast in the Marketplace
  • 8 – 9:30 AM | 90 Minute Workshops, Design Challenge Presentations
  • 10 – 11:00 AM | 60 Minute Workshops, 20 minute “arts” sessions
  • 11:15 AM – 12:45 PM | 90 Minute Workshops, 20 Minute Spotlight Sessions
  • 1 PM – 2:30 PM | Closing Lunch General Session, Diversity Awards Ceremony
  • 2:30 – 3:00 PM | Farewell Reception

Download a copy of the event schedule with this printable PDF version.

Minneapolis Convention Center Map (PDF)

View a printable version of the Minneapolis Convention Center.

9

Before the Conference,

call the Forum office at (612) 373-5994 for support.

9

During the conference,

a Concierge booth is available in the Forum Marketplace to help you find your way.

9

If you are new to the Forum,

consider attending New Attendee Orientation on Day 1, March 10, 2020.

The Forum on Workplace Inclusion®
2211 Riverside Ave, CB 54
Minneapolis, MN 55454
workplaceforum@augsburg.edu
(612) 373-5994

Photos by Sarah Morreim Photography
Privacy Policy